Wie zijn wij

DE VOORDELEN VAN HOBEAU!

Vakkundig
Wij werken als parketteurs aan de vakkundige uitvoering van uw houten vloer, laminaatvloer of pvc vloer.

Brede Keuze
Een zeer breed assortiment aan vloeren: parketvloeren, pvc vloeren laminaatvloeren en verschillende houtsoorten, van zorgvuldig geselecteerd Europees eiken tot hardhout soorten en zeer oude vloeren. En de meest bijzondere houten vloeren die we zo breed en zo lang als de boom kunnen maken.

Kwaliteit
In elke categorie de beste producten, kwaliteit is onze mentaliteit en het moet beter dan goed. Hobeau! staat voor kwaliteit.

Inspiratie
In onze showroom hebben we een zeer breed assortiment van diverse merken en soorten.

Showroom hobeau parket laminaat pvc in lisse

Service
Wij werken snel en grondig en doen wat wij beloven, ook als het even tegenzit. We staan altijd klaar en staan garant voor ouderwetse service.

Garantie
5 jaar garantie op de houten vloeren én op de arbeid.

Geschiedenis:
Zo rond 1999 begon Jaco Hobo als parketteur bij een erkend parketbedrijf in Lisse. Jaco ging mee met een zeer ervaren vakman die hem de kneepjes van het vak leerde. Al snel bleek dat het parketvak hem erg goed lag waardoor het werk naar grote tevredenheid van zowel de klant als zijn werkgever werd afgeleverd.

Na overleg met de werkgever is Jaco sinds 2002 als zelfstandig ondernemer gaan werken onder de naam Hobeau Parket. Hij verhuurde zich voornamelijk aan zijn ‘ex’ werkgever op basis van vaste prijzen per meter. Gaandeweg kwamen er steeds meer eigen klanten waardoor verhuren niet meer nodig was.

Ook kwam er behoefte aan een showroom, dit werd mogelijk aan de Loosterweg te Voorhout waar we tot februari 2017 een prachtige ruimte hebben gehuurd en heel veel klanten hebben kunnen bedienen.

Intussen verliep ook het huurcontract aan de Loosterweg te Voorhout. Er was bij ons de behoefte ontstaan en de mogelijkheid een bedrijfspandje te kopen. De nieuwe locatie van Hobeau Parket is aan de Vennestraat 11S te Lisse geworden, waar we erg blij mee zijn!

We presenteren hier onze collectie: houten vloeren, pvc vloeren, laminaat vloeren met daarbij onze randartikelen: droogloopmatten, sfeerplinten. U bent natuurlijk van harte welkom!

De koffie staat klaar!

De showroom is alleen geopend op afspraak.

Showroom hobeau parket laminaat pvc