Laminaat en PVC vloeren

Hobeau Parket heeft een mooi assortiment laminaat vloeren. Wij onderscheiden ons in een grote diversiteit en verschillende prijsklassen, ons motto: elk interieur een passende vloer!

We bieden laminaten aan van Duitse toepleveranciers.

In onze showroom kunt u deze decors allemaal bezichtigen. Omdat de keuze van een vloer erg bepalend is voor de sfeer in uw woning geven wij de klant de gelegenheid verschillende decors mee te nemen naar huis. U kunt deze decors gebruiken voor de verdere keuze m.b.t. de inrichting van uw woning zoals het kiezen van uw meubels, kleuren van de wanden en noem maar op.

Uiteraard is er veel prijs en kwaliteitsverschil in de verkrijgbare laminaten. Om maar een voorbeeld te geven; een vloer op zolder wordt vaak veel minder zwaar belast dan een vloer op de begane grond waar spelende kinderen in en uitlopen of bijvoorbeeld een vloer in een winkelruimte.

Wij geven dan ook graag een passend advies!

Manieren van leggen

Laminaat vloeren
Voor een impressie van een laminaatvloer door ons gelegd kijk bij: project Vinkenveen

Laminaatvloeren worden vaak zwevend gelegd. Hobeau Parket gebruikt hiervoor graag een geluidsdempende rubber ondervloer. Een unieke manier van laminaat leggen bij Hobeau Parket is het vast verlijmen van de vloer. Wij gebruiken hiervoor speciale 2 componenten lijm. Het vast verlijmen van een laminaatvloer heeft bijvoorbeeld grote voordelen als kinderen veel op de vloer spelen. Doordat de vloer vast verlijmd is wordt de ruimte veel stiller dit creëert veel rust in de woning.

Impressie
Voor een impressie van een laminaatvloer door ons gelegd kijk bij: project laminaatvloer Noordwijkerhout