PVC vloeren

Hobeau Parket  levert en legt op een professionele wijze de populaire pvc vloeren.

Pvc vloeren zijn te verkrijgen in de plak versie ook wel dryback genoemd, deze pvc vloer is zeer geschikt voor op vloerverwarming. Ook bieden wij diversen klik pvc vloeren aan ook wel de Silent Rigid Click pvc vloer genoemd.

We hebben wel meer dan 160 soorten pvc vloeren in onze showroom te Lisse!

Kleine indruk van onze pvc collectie?

Kijk gerust op de website van één van onze leveranciers:

De pvc vloeren zijn te verkrijgen in allerlei varianten zoals:

– pvc stroken
– pvc planken
– pvc tegels
– pvc visgraatpatroon
– pvc Hongaarse punt
– pvc sierpatronen

Belangrijke elementen voor het leggen van een pvc vloer:

  1. Een stak geëgaliseerde ondergrond is van groot belang voor een mooie pvc vloer, Hobeau Parket verzorgt dan ook graag het gehele traject  van uw pvc vloer van egaliseren tot de eind afwerking.
  2. Voor het vastlijmen van de pvc vloer gebruikt Hobeau Parket een hoogwaardige speciale pvc lijm, hier hebben wij hele goede praktijkervaringen mee.
  3. Door de pvc vloer strak te leggen rondom bijvoorbeeld; deurposten, verwarmingsbuizen, enz. ziet alles er perfect afgewerkt uit.
  4. Bij vloerverwarming is een pvc vloer ook heel prettig, de warmte geleid makkelijk en voelt dus snel heerlijk behaaglijk warm aan.
  5. Hobeau Parket voert altijd van te voren een vloerinspectie uit, zodat we kunnen kiezen voor de juiste opbouw van de pvc vloer. De passende primer voor de hechting en de daarbij passende egaline is van groot belang voor het eind resultaat en de duurzaamheid van uw pvc vloer.

Doeleinden pvc vloeren:

Een pvc vloer kan op vele manieren gebruikt worden vele woonhuizen hebben wij voorzien van een pvc vloer. Ook voor uw bedrijf, basisschool of andere instantie verzorgd Hobeau Parket graag uw pvc vloer! Scholen kiezen steeds vaker voor de pvc vloer. Het voordeel van een pvc vloer in een klaslokaal is de hygiëne, de pvc vloer is gemakkelijk schoon te maken en erg kras bestendig.

Impressie:
Voor een impressie van een PVC vloer door ons gelegd kijk bij: project PVC